Back to all reports

Trygg lekeplass for barna våre

Reported in the Annet category anonymously at 10:04, ons. 25 januar 2012

Sent to Farsund and Vest-Agder 1 minute later

Vi som bor Bekkevollen opplever til stadighet at lekeplassen blir brukt som "snarvei" av personer som bor, og deres gjester, på baksiden av denne. Det har blitt et såpass stort problem at vi er bekymret og redde for å la barne våre være ute alene å leke. Bilistene og mopedistene kommer kjørende i full fart ned bakken uten å se etter om det er noen barn der. Dette foregår like gjerne tidlig på morgenen som sent på kvelden. Veien på baksiden lekeplassen er gang og sykkelvei som bla er skolevei for mange barn. De som har behov for å kjøre til eiendommen sin har en annen rute de kan/skal bruke fra hovedveien. Det vi ønsker er å få satt opp en bom eller et gjerde (som det har vært tidligere) så barna våre kan leke og kose seg på lekeplassen igjen.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 20:09, tor. 23 februar 2012

  • Still open, via questionnaire, 10:18, lør. 21 april 2012

  • Still open, via questionnaire, 23:35, lør. 19 mai 2012

  • Still open, via questionnaire, 08:12, søn. 17 juni 2012

  • Dette problemet er fortsatt ikke blitt gjort noe med. Har fått mail fra kommunen for omtrent 20 uker siden der de lovet å se på saken og gjøre noe med det da slik oppførsel ikke er ønskelig på en kommunal lekeplass. Det har nå blitt så ille at lekeplassen blir brukt som parkeringsplass for de som har fest. Og barns våre får hverken husket eller lekt.

    Posted anonymously at 08:12, søn. 17 juni 2012

  • Still open, via questionnaire, 10:14, søn. 15 juli 2012

  • Nå er det 25 uker siden jeg la saken ut på fiks gata mi, og enda lenger siden jeg kontaktet kommunen for første gang ang denne saken og det har enda ikke blitt gjort noe som helst. Har fått mail fra kommunen ned mange "fine ord" om at slik oppførsel er uønsket på en KOMMUNAL LEKEPLASS, at saken skal bli sett på og vurderes om det skal settes opp gjerde, stein eller bom. Det er blitt så ille nå at lekeplassen itillegg blir, i helger brukt som parkeringsplass av gjestene til de som har fest. Håper kommunen er klar over at hvis det skjer noe med barna våre så er det de som står ansvarlig siden etter såååå mange henvendelser og så lang tid til stadighet velger å lukke øynene og rett å slett drite i det. Mektig lei nå!

    Posted anonymously at 10:14, søn. 15 juli 2012

  • Still open, via questionnaire, 22:36, søn. 12 august 2012

  • Still open, via questionnaire, 07:33, man. 10 september 2012

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 08:26, man. 8 oktober 2012

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 08:26, man. 8 oktober 2012

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?