Back to all reports

Oppkjøring Sagbråtenfeltet!

Reported in the Hull i vei category anonymously at 23:48, fre. 23 mars 2012

Sent to Nord-Aurdal and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Nei, nå er det på tide å komme med no asfalt og rette opp de 100 metrene som er gravd opp, og som har så store humper at bilene setter seg fast der om de ikke tar fart og kjører så gnistene spruter oppover der.. det er så store humper at jeg har sett skolebarn på sykkel forsvinne i en hump og aldri dukke opp igjen! En gang så jeg e mann gå nedover veien og han blei borte i et av hullene og det måtte en KRANBIL til for å få løftet han opp igjen og i sikkerhet! Dere kommer her gjennomsnittlig hvert 2 å og kaster på ett par spader med litt kald asfalt og håper det at nå slutter vi å klage, men jeg har papirer med underskrifter av alle i feltet her og de sender jeg til dere om dere ikke kommer og fikser veien vår!!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 00:08, lør. 21 april 2012

  • er fortsatt ikke løst annet enn en mail fra kommunen som sier de skal fjerne asfalten dette året og legge ny neste år.. jeg HÅPER jeg slipper å mase neste og neste og neste og neste år på å få tilbake asfalt OM de kommer og fjerner den i år da.. krysser fingrene! egentlig så burde de kunne frese opp og legge asfalt med det samme, jeg ser ike poenget med å dra 100 meter med asfalt ut over flere år..

    Posted anonymously at 00:08, lør. 21 april 2012

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?