Back to all reports

Elendig veidekke og oppfølging av Mørkveien. RV 242. Spydeberg

Reported in the Hull i vei category by Jon Einar Aandal at 15:15, fre. 29 juni 2012

Sent to Spydeberg and Statens vegvesen region øst 5 minutes later

Vi har nå gjennom flere år sett at denne veien har blitt bare værre og værre.

Et "nytt" veidekke ble lagt for noen år siden, et såkalt "Ottadekke" Dette dekket ble man frarådet å velge som veidekke, men de "profesjonelle" veimyndigheter ignorerte dette rådet.

Mindre enn 14 dager etter at veidekket ble lagt så begynte dekket å sprekke, og det ble fort hull på hele veistrekningen fra Heliveien til Mørk Golfbane. Dette ble da kategorisert som en reklamasjon som de "profesjonelle" ikke har fulgt opp.

Nå de siste 4 årene så har man vært ute og klattet på veien utallige ganger. En mann med en spade med asfalt. Ja dette blir det hyggelige kjøreopplevelser av. ?

Vi som bor i veien opplever et totalforfall og de som driver næringsvirksomhet som Mørk Golf opplever stadig at sine kunder klager over veien, noe som igjen resulterer i at folk velger å kjøre andre steder for å spille golf.

Kanskje en sak som ender opp i et krav mot veimyndigehetene kan gjøre susen, slik at man for alvor tar tak i problemet og kjører krav på reklamasjonen og deretter bygger veien opp slik at den kan bli farbar ?

Veien var faktisk bedre som grusvei rett etter krigen sies det. Så her har heller utviklingen gått feil vei desverre.

De som har ansvar for denne veien har ikke respondert på uttallige henv både pr mail og telefon. Så derfor så synes jeg det er helt ok med en offentlig "gapestokk" som denne siden kan være for de som ikke gjør jobben sin.

Visom bor langs denne veien vurderer rettslige skritt dersom veien ikke blir bragt i orden i løpet av denne sommeren. Kan nevne at erstatninger for sterk slitasje på oppsitternes kjøretøy er et av de krav som kan bli fremmet.

Håper derfor at en eller annen saklig kan stå frem å ta det ansvaret man er pålagt for så å rydde opp. Og ikke kom med unnskyldningen/forklaring om at man har for lite penger eller for dårlig tid. Det holder IKKE.

Vi betaler veiavgift på lik linje med alle i dette landet, og vi fortjener ærlig talt ikke å kjøre på noe som er værre enn en kjerrevei. I tilfelle dere mener det, så vil vi ha en sterk forklaring på hvorfor intet er gjort.

Vi venter "spent" på hva som skjer. Og svar utbedes snarest med løfte om en fremdriftsplan og kanskje et møte ?? sammen, dialog er viktig for gjennsidig forståelse.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?