Back to all reports

Fartsdumper i byggefelt

Reported in the Gater/Veier category by Tommy Rosland at 19:11, tir. 21 august 2012 ; (there is no pin shown as the user did not use the map)

Sent to Farsund and Statens vegvesen region sør 3 minutes later

Hei Her i vestheiveiener det for små fartsdumper. Disse har ingen funskjon. Det har blitt mye trafikk innover her i gaten, etter at Buland feltet kom, og mange av dem har ingen forståelse for at de kjører igjennom et byggefelt, for å komme inn i deres eget. Her er det 30 km/t sone. Opplever hver dag at minst 70 % av bilene har en fart på over 50 km/t igjennom feltet, både dag og natt. Det er bare et under at ingen har blitt påkjørt. Frykter for mine/og alle andres barn her i vestheiveien. Vil gjerne at det blir sett på umiddelbart. Enten forhøye dumpene, eller helst at det blir satt ut hindere av f.eks store blomsterpotter. Disse har stor effekt i å hindre stor fart.

MVh Tommy Rosland vestheiveien 18 4550 Farsund

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 20:55, tir. 18 september 2012

  • Hei
    har ikke fått noen tilbakemelding på klagen min. Synest dette er ganske useriøst! Er ikke litt av vitsen at klagene skal gå til rette vedkommende, og svar videre formidlest?

    Posted by Tommy Rosland at 20:55, tir. 18 september 2012

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?