Back to all reports

Farlig ferdsel langs Gjembleveien

Reported in the Fortau/gangstier category by Kathrine Linn Pedersen at 14:19, tir. 9 april 2013

Sent to Levanger and Statens vegvesen 1 minute later

Fortauet langs denne strekningen er så dårlig at vi er flere som heller går og sykler på veien enn å bruke fortauet. Vi har bodd her i snart 9 år og ingenting har vært gjort på de årene vi har bodd her. Det er ikke helt heldig med tanke på tryggheten til ungene. Det hadde vært kjempeflott om denne strekningen kunne vært prioritert med tanke på at sommer som vinter så bruker ungene veien og ikke fortauet for å komme seg fram. Ser fram til en tilbakemelding på dette problemet og at det er en framtidsplan på når dette kan repareres.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 14:38, tir. 7 mai 2013

  • Still open, via questionnaire, 18:09, tir. 4 juni 2013

  • Still open, via questionnaire, 20:50, ons. 3 juli 2013

  • Still open, via questionnaire, 08:57, lør. 3 august 2013

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 19:29, søn. 1 september 2013

  • Det var en glede å se hva som holder på å bli gjennomført i nærområdet vårt da vi kom hjem fra ferie! Jeg ble så glad og stolt av at det går greit å si hva man mener og at dere i kommunen følger opp så fort som dere har gjort. Jeg er imponert over hele prosjektet og har mange med meg på det. Dere har fått mange godt fornøyde innbyggere etter denne flotte innsatsen.
    Kunne jeg ha fått foreslå enda en ting så hadde det vært å videreføre veien nedenfor oss som grenser til et friområde/lekeplass. Akkurat denne strekningen og videre på nedsiden av husene kunne ha vært en fin og trygg vei for ungene som skal gå på skolen. De slipper da å gå på gjemleveien og samtidig kan de ha en stopp for lek på den opprinnelige lekeplassen nedenfor vår tomt? Vi vil gjerne bidra å ordne en lekeplass nedenfor oss og med det at det har flyttet inn nye familier med små barn så tenker jeg at det hadde vært en trygg vei til både skole, barnehage og lekeplassen? Det er bare noe vi tenker litt høyt på for det er vel bedre å nytte område for tryggere skolevei og en ny lekeplass for store og små? Jeg skjønner det blir litt langt fram men jeg kunne godt ha ønsket en dialog om hvordan dette kunne gjennomføres både billig og greit.
    Vi er veldig fornøyd og takker for at dette blir gjennomført, tusen takk. gata

    State changed to: Løst

    Posted by Kathrine Linn Pedersen at 19:29, søn. 1 september 2013

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?