Back to all reports

Graving av veg

Reported in the Hull i vei category by bill dale at 14:16, søn. 27 oktober 2013 ; (there is no pin shown as the user did not use the map)

Sent to Askim and Statens vegvesen region øst 4 minutes later

Jeg sendte en mail til Askim kommune for to uker siden men har ikke fått svar.det gjelder gravearbeidet som ble utført i Drammensveien 9 i fjor sommer altså over et år siden.asfalten på halve vegbredden er gravd opp og fjernet.en skulle tro at det påla den som fjernet asfalten og tilbakeføre vegen til den tilstand den var før gravingen men det skjer ikke.nå må vi kjøre over dette hullet som bare er fylt med sand og sanden blir jo sparket vekk av hjulene.hullet har skarpe kanter på begge sider der asfalten er skjært opp.det er nok huller i vegen fra før om vi ikke skal måtte ødelegge hjul og felger på steder der noen bevisst har fjernet dekke!hvorfor tar ingen ansvar?? kan hvem som helst grave opp offentlig veg og bare la den ligge etterpå uten å rette opp skaden??rimelig tid er ikke et begrep man kan bruke her da det har gått over et år siden gravingen.ser jo rett som det er en bil som kjører rundt å fyller asfalt i småhull så hvorfor retter den ikke opp der hvor det virkelig er et problem??vil ha et svar raskt på hvorfor skaden ikke blir rettet opp.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?