Back to all reports

Avklaring

Reported in the Gater/Veier category by Ørjan Venås at 19:36, man. 7 juli 2014

Sent to Statens vegvesen region øst and Vågå 4 minutes later

Ber om at Statens Vegvesen og Vågå Kommune nå får avklart eigarforholdet på Øyomsvegen. I media står det at vegen er overført til kommunen, noko kommunen hevdar ikkje er riktig. Vågå kommune har i eit skriv til meg bekrefta at vegvesenet og kommunen ikkje er enige om ansvarsforholdet. (Dette har vel pågått sidan 2011, så det burde vore løyst snart) Utfordringa er at vegen forfell og ingen tek på seg ansvaret for vedlikeholdet. Statens Vegvesen har 2 ganger vore innkalla til befaring ilag med jordskifteretten, men har begge gangene ikkje møtt. Dette i tillegg utan å sei ifrå på førehand. Håpar på ei snarleg avklaring, slik at vegen kan bli rusta opp og i ei betre befatning enn den er pr i dag!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Vegen har fått kraftig medfart under regnværet siste veka, og er nå til fare for syklistar som kjem nedover vegen.I tillegg vil vegen kunne bli totalt øydelagt ved neste regnskyll. Håpar nokon tek tak snart!

    Posted by Ørjan Venås at 22:43, søn. 20 juli 2014

  • Nokon fleire bilder!

    Posted by Ørjan Venås at 22:45, søn. 20 juli 2014

  • Still open, via questionnaire, 10:42, ons. 6 august 2014

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?