Back to all reports

Parkering i Skjønefjellveien

Reported in the Parkering category anonymously at 19:13, man. 21 desember 2015

Sent to Mandal 1 minute later

I fjor vinter hadde vi parkeringsforbud i Skjønefjellveien. Det var sagt at det var midlertidig for den vinteren, men det ville bli permanent. Det har enda ikke kommet opp skilt om parkeringsforbud. Nå kan vi vente at det kan komme snø og skiltene bør komme opp slik at vi unngår kaos når det gjelder brøyting og fremkommelighet.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Mandal Bydrift har kommet med følgende tilbakemelding på dette:«Det arbeides med å bedre parkeringsmulighetene i området, basert på henvendelse/forslag fra Solhøgda Terasse vel/ parkeringsutvalget. Bydrift er klar over utfordringene i området. Basert på erfaringene og reaksjonene fra siste vintersesongs parkeringsregulering, har vi besluttet å ikke foreta tilsvarende for denne sesongen.

    Når/dersom en parkeringsløsning kommer på plass, vil vi på nytt vurdere permanent parkeringsreguleringen i området.» MVH Randi Haga Ask, Tjenestetorvet

    Posted by randi.haga.ask@mandal.kommune.no at 11:20, tir. 22 desember 2015

  • Still open, via questionnaire, 21:30, man. 18 januar 2016

  • Synes det er dumt at noen ganske få, som har garasjeplass, skal få lage problemer for mer enn 40 andre som må passere på smal og uoversiktlig vei som er vanskelig å få brøytet på grunn av parkerte biler.

    Posted anonymously at 21:30, man. 18 januar 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?