Back to all reports

Fortau i Vollsveien (Jar-Lysaker) - Manglende brøyting/salting

Reported in the Sykkelveier category by Jørn Grøstad at 19:24, tir. 12 januar 2016

Sent to Bærum and Statens vegvesen region øst 1 minute later

Vollsveien brukes svært mye av både syklende og gående. Nå som det oppfordres til å bruke sykkel til og fra arbeid hele året bør Bærum kommune lære av Oslo og sørge for tilrettelegging for dette. På Oslo siden er det brøytet, feid og saltet stort sett hver dag. Det er nesten umulig å sykle på fortauet i Vollsveien og man tvinges ut i veibanen, til stor irritasjon for privatbiler. Virker som om kommunen til enhver tid prioriterer privatbilisme foran mer miljøvennlige transportmidler. Straks man har passert kommunegrensen ved Lysaker lokket er det noe helt annet.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 21:54, tir. 9 februar 2016

  • Fortauet har vært brøytet og litt saltet, men ikke så bra at det har vært egnet for sykkel. Bærum kommune burde gjøre som på Oslo siden - børste og salte. Der er det helt perfekte sykkelveier fra Lysaker og inn til sentrum. For syklister er det farlig å ferdes i Vollsveien Lysaker-Jar og derfor må fortauet være trygt - både for fotgjengere og syklister. Nå er forholdene betraktelig bedre, men det skyldes mildvær og mye regn. .

    Posted by Jørn Grøstad at 21:54, tir. 9 februar 2016

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 20:49, ons. 9 mars 2016

  • Brøytingen ble ikke noe bedre etter de neste 2 snefallene. Fortauet blir heller ikke saltet, men det er visstnok bestemt av kommunen. Veien blir saltet.

    På dager med mye snø og påfølgende dager er det farlig å bruke fortauet til å sykle. Må ut i veibanen. Problemet har løst seg selv siden snøen nå smelter og våren er i anmarsj.

    State changed to: Løst

    Posted by Jørn Grøstad at 20:49, ons. 9 mars 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?