Back to all reports

Manglende brøyting/snørydding

Reported in the Snøbrøyting category by Bjørn Gudem at 15:41, fre. 29 januar 2016

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst 4 minutes later

Overgangene mellom Strandvegen og gang/sykkelvegen fra Torps Legesenter i Strandvegen har aldri blitt brøytet i år! Saken er varslet på Fiks Gata Mi flere ganger uten resultat. Dette tyder på at rutinene svikter, ikke bare hos den som brøyter men også den/de som tar i mot varsler og som skal effektuere disse i handling. Dette er skremmende dårlig! Dere burde forstå at det er trafikkfarlig å måtte gå langs bilvegen på isete underlag mens bilene passerer tett ved. Det må da være på høy tid å vise litt ansvar. Eller er det slik at for å få noe gjort må en ta i bruk pressen, snakke med ordfører eller vegsjef?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 18:05, fre. 26 februar 2016

  • Dette gjaldt rydding av overganger fra bilveg til gang-/sykkelveg samt rydding av bussholdeplass v/Torps Legesenter. Etter flere purringer ble snøen fjernet. Men etter at det igjen hadde snødd så blir snøen ikke ryddet bort. Rett og slett håpløst av Statens Vegvesen og entreprenøren. Entreprenøren kjører stadig forbi og brøyter og strør bilvegen men ovennevnte blir ikke rørt. Hva i all verden skal man gjør med slikt?

    Posted by Bjørn Gudem at 18:05, fre. 26 februar 2016

  • Ok

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 11:30, ons. 1 februar 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?