Back to all reports

Trær vokser inn på veien

Reported in the Trær category by WENCHE IREN MONGE at 16:21, søn. 3 april 2016

Sent to Stavanger 4 minutes later

Hei, hei. Vi har en allé av store trær som nå har begynt å få avleggere. Disse avleggeren vokser og sprer seg innover veien som går ifra Rektor Erichsensgate til Lektor Mosgrens gate. Avleggerne begynner å bli så stor at de hindrer ferdsel for folk (dette er en avsperret gate med grind). I tillegg så skarper de opp biler når en kjører forbi disse. Tusen takk for respons og hjelp til å rydde opp.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 08:52, man. 2 mai 2016

  • Helt fantastisk, utrolig rask og god respons, all ære til systemet som funker og ikke minst alle de som kjappt responderte og ordnet opp. Tusen takk :-)

    State changed to: Løst

    Posted by WENCHE IREN MONGE at 08:52, man. 2 mai 2016

  • Hei, hei. Det gjelder samme vegstubb som tidligere; gata som går fra ifra Rektor Erichsensgate til Lektor Mosgrens gate: Som tidligere beskrevet så har vi en fin allé av trær som står langs denne veien. Men et av de store trærne er helt dødt; det har ikke løvverk eller blader i år, definitivt dødt. Og idag, etter en natt med kraftig vind, da jeg kom ut og gikk tur med hunden så så jeg at der hadde falt ned en stor grein ifra dette treet, det lå midt i veien. Nå er dette en avstengt gata som kun skal brukes av utrykningskjøretøy og gående/syklende, men jeg er redd for at disse flyvende store greinene kan treffe mennesker eller biler/bygninger og gjøre skade på dem. Kan dere komme og ta en titt?

    Posted anonymously at 09:18, ons. 6 juli 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?