Back to all reports

Svært viktig fylkesveg stengt. FV285. Utbedringsarbeid ikke igangsatt!

Reported in the Annet category anonymously at 19:41, lør. 27 august 2016

Sent to Buskerud and Lier 2 days, 15 hours, 37 minutes later

Svært viktig fylkesveg stengt etter ras. Det gjelder FV285. Utbedringsarbeid ikke igangsatt etter lang tid! Fylket er ansvalig for å holde sentrale transportårer åpne. Hvorfor har der gått over en mnd uten at noe har skjedd? Utbedringsarbeid må starte uten opphold! Dette er en uholdbar situasjon. Enorm traffikkmende på omkjøringsveg som ikke er dimensjonert for dette. Skoleveg og barn langs vegen. Hvem er ansvalig for dette?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 12:27, tir. 27 september 2016

  • Det virker som ingenting har skjedd. Dette tar simpelthen for lang tid. Dette er en svært viktig penderveg for alle i indre Lier til Oslo. Nå må arbeid virkelig komme i gang!

    Posted anonymously at 12:27, tir. 27 september 2016

  • Still open, via questionnaire, 12:57, tir. 25 oktober 2016

  • Ingenting har skjedd "Skal utrede ditt og datt" bla bla bla. Kanskje vi åpner til neste år bla bla bla. Dette holder ikke Statens Vegvesen. Se å få satt i gang arbeidet med å få åpnet veien! Slutt med bla bla bla. Utredninger kan dere gjøre siden, men sørg for en midlertidig åpning. DETTE ER EN FYLKESVEG SOM ER SVÆRT VIKTIG FOR ALLE SOM BOR I LIER.

    Posted anonymously at 12:57, tir. 25 oktober 2016

  • Still open, via questionnaire, 13:45, tir. 22 november 2016

  • Ingenting har skjedd! Sjokkerende holdning fra SVV. Her har en svært viktig fylkesveg som er en av de viktigste veiene for pendlere og beboere i området rast fullstendig ut. Statens Vegvesen svarer med å si det vil ta ett og et halvt år å utbedre. Helt uholdbart! Dette må fikses midlertidig inntil permanent fiks er på plass. I Japan fikser man slikt på en uke. Hvorfor klarer ikke Norge dette? Uforståelig og helt uholdbart! Inkompetent prosjektledelse?

    Posted anonymously at 13:45, tir. 22 november 2016

  • Still open, via questionnaire, 14:13, tir. 20 desember 2016

  • Sjokkerende innstilling og treghet fra SVV her. Virker som om ingenting skjer til tross for at dette er en sentral ferdselsåre som knytter Oslofjordforbindelsen og E16 Skar sammen og pendlervei for de fleste i øvre del av Lier. Nå må en midlertidig bru opp. Så kan man utrede, vurdere, drikke kaffe osv. Det er ikke engang etablert anleggsplass på rasstedet 8mnd etter raset.

    Posted anonymously at 14:13, tir. 20 desember 2016

  • Still open, via questionnaire, 16:13, tir. 17 januar 2017

  • Ingenting har skjedd. Bortforklaringer, unnskyldninger og tåkeprat fra Fylkeskommunen og SVV. Dette er en svært viktig pendlervei for alle i Lier.

    Posted anonymously at 16:13, tir. 17 januar 2017

  • Dette problemet er løst, men veien er dårligere enn noensinne

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 08:51, ons. 14 mars 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?