Back to all reports

Vannansamling i gata til besvær.

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 00:08, lør. 10 september 2016

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Ser ut som gal dosering av krysset Hakabekkveien,Bryggerigata som resulterer en permanent damm i Bryggerigata rett uten for Hofsten sameie. Mye gjennomkjøring av biler som spruter vann på gjerdet og råtner.Vinter er det is som ofte fører til at biler sklir i gjerdet. Vi bekymrer oss når kommer første bil i husveggen? Det er fordårlig sikkert mot denne frykten.I vinter kom søppelbilen inn i gjerdet,kjørte ned deler av det. Ringte komunen og det kom en mann å så på dette problemet.Har ikke hørt noe resultat av den befaringen. Håper at vi kan få i gang en dialog om bedring av sikring av huset Hofsten sameie

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 22:37, lør. 8 oktober 2016

  • Ikke fått noen hendvendelse til en dialog på hvordan problemet bør løses.Tenker på vinteren og is.Er også inntresert på hva vi skal gjøre i forhold gjerdet som råttner etter stadig spruting av vann. Håper på en løsning.

    Posted anonymously at 22:37, lør. 8 oktober 2016

  • Still open, via questionnaire, 07:48, tir. 15 november 2016

  • Har ikke fått noe tilbakemelding om hva som kan forbedres for å unngå at det skjer at biler sklir ut i svingen inn mot Bryggerigt.og havner i husveggen på seksmannsbolien i Hofsten. Stakkitten er råtten etter mye vannsprut fra oppsamlet vann i gata. Dette er ikke noe sikkerhet for hinder av at biler.

    Posted anonymously at 07:48, tir. 15 november 2016

  • Still open, via questionnaire, 08:20, tir. 13 desember 2016

  • Det er ikke kommet noen kontakt med komunen angåendet problem i Bryggerigt. Nå er det mye islagt i gata og biler sklir lett mot Hoffstens sameie hus. Vi bekymrer oss for at det kan bli en utforkjøring og rett i husveggen. Gjerdet er råttent etter at det blir aldri tørket opp og det bør vurderes i sammen med komunen hva som vi fremover er skal ha som skille til gata.

    Posted anonymously at 08:20, tir. 13 desember 2016

  • Still open, via questionnaire, 16:38, ons. 11 januar 2017

  • Det er nok et problem, ønsker dialog med kommunen.Det gjelder et nytt skille til gata og problem med vann som gjør det vanskelig.

    Posted anonymously at 16:38, ons. 11 januar 2017

  • Hei,

    Beklager at du ikke har fått noen tilbakemelding.

    Skal se om det lar seg gjøre å frese asfalten, slik at det blir fall ut i Hakabekkvegen. Det blir befaring innen kort tid.

    Mvh Hamar kommune

    Posted anonymously at 13:32, fre. 5 mai 2017

  • Henvender meg pånytt angående at det ble utbedret denne dammen i gata i Bryggerigt. Den er fortsatt der og det er forbedret slik at det blir mere vann en tidligere. Laget en dum i asfalte.. Satt opp nytt gjerde og nå er det igang med spruting på dette nye gjerdet og vil igjen råttne. Håper dere kan komme hit på en befaring for å se problemet. Veiskilt inn ril gata må også rettes opp. Står feil vei , skiltet viser at det er 30 sone. Dette er viktig , mye stor fart i gata.

    Posted anonymously at 16:29, ons. 8 august 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?