Back to all reports

Skjetleinvegen hele veien, svært hullete

Reported in the Hull i vei category by Ian Lester Ferriday at 07:22, ons. 30 november 2016

Sent to Statens vegvesen and Trondheim 2 minutes later

Hele veien, spesiellt fra innkjøringen, der du nå ødelegger hjuloppheng og karrosseriet frempå, hullene kan ikke unngås og er større i dybde enn 10 - 15 cm. Hele veien frem og forbi bak hovedbygget til skolen er full med slike hull... asfaltert fortau må snart benyttes..

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • En uke senere .... og hullene er nå opp til 20 cm og mer i dybde, og bortimot uomgåelig, spes. ved enden mot hovedveien. Igjen obs.: Dyre skader på karosseriet og oppheng, og da vel begrunnet erstatningskraver, er bare rundt hjørnet.

    Posted by Ian Lester Ferriday at 17:55, man. 5 desember 2016

  • Endå en uke... Noen spader grus har kommet så nå er vi tilbake til 10 cm status, dette spesiellt på første 2-300 m fra hovedveien og ned til fyllplassen. Her blir det snart tilbake til u-lands tilstand siden grusen er så utvasket. Dette strekningen er utsatt pga tungtrafikken til og fra fyllplassen, men da hvorfor ikke bruk kald asfaltering istedenfor tynt grus? Forresten veldig ironisk at vegen må konstant fylles pga lastebiler som frakter fyllmasse - de som holder på med dette eventyret i dalsøkket bør ta sine del av ansvaret.

    Posted by Ian Lester Ferriday at 18:20, lør. 10 desember 2016

  • Veien er nå denne vinteren i veldig dårlig forfatning, spesielt første 500m med uungåelig dype hull i klaser. Vaerst rett ved innkjøring fra hovedveien der en må bråbremse og da kjøre i bortimot 2 km i timen for ikke å ødelagge bilen. Dette strøk er bestandig det værste og bør på et eller annet vis forsterkes. Men grusingen er ganske bra. Veien generellt frem til skolen bør skrapes dypere i utgangspunktet så det blir mindre snødekning og dermed tynnere is og færre dype hull når det blir væromslag til plussgrader og blankis.

    Posted by Ian Ferriday at 19:46, tor. 21 desember 2017

  • Veien igjen og igjen blir ødelagt for personbiler pga tungtrafikken / nå massekjøring hver 5-10 minutter til/ fra skolen i forbindelse med utbygging, spes. ved hovedveien. Hullene 35-40cm bred x 15 dyp må fylles med mye grovt masse så fort som mulig. Få fylket til å betale. Også de som bruker massedeponiet som ligger noen hundre m fra hovedveien. Som sagt mange ganger før, denne veien tåler absolutt ikke den mengden av tungtrafikken den blir utsatt for. Det er tydelig fra historikken at det blir bare en uendelig sekvens av ødeleggelse pga busser og lastebil kjøring, følgt av sikkert veldig kostbart lapping.

    Posted by ianferri@online.no at 16:33, fre. 4 januar 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?