Back to all reports

Dårlig belysning langs Arefjordsveien

Reported in the Trafikklys category by Sven Erik Håberg at 13:40, ons. 4 januar 2017

Sent to Fjell and Statens vegvesen region vest 5 minutes later

Belysingen langs veien i Arefjord, fra Sotra Bruk til Liljevatnet skole er utdatert og burde vært byttet til nyere type lysarmatur (feks samme type lys som er benyttet i Skogedalsveien) . Disse lyser kraftigere og gir større trafikksikkerhet. Barn benytter strekningen som skolevei. Kombinasjonen, manglende fortau, mangelfull refleksbruk og trafikkforståelse, høy fart, tungtransport og dårlige siktforhold, er strekningen svært farlig å ferdes på i mørket.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Til din orientering kan jeg opplysning at vi sammen med representanter fra Fjell kommune hadde oppstartmøte for arbeider med ny reguleringsplan for Fv.209, parsellen fra broen over Arefjordsundet til krysset med vei til Brattholmen. Dette for å få en sammenhengende plan for opprusting og trafikksikring av veiparsellen. Fjell kommune vil stå for planleggingen i tett samarbeid med Statens veivesen. Sammenhengende gang-/sykkelsti /fortau og gode krysningspunkt for de myke trafikantene vil inngå som en del av planleggingen. Planen vil trolig være godkjent i løpet av 2018.

    Med bakgrunn i overnevnte kan bygging av gang-/ sykkelsti / fortau tidligst starte i 2019, forutsatt nødvendige bevilgninger.

    Posted by Sven.erik.haberg@gmail.com at 19:06, ons. 1 februar 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?