Back to all reports

Mangler lys i et gatelys, Okkenhaugvn 16, Levanger

Reported in the Gatelys category by Anne Grete Murvold at 17:41, søn. 22 januar 2017

Sent to Levanger and Statens vegvesen 3 minutes later

Mangler gatelys i en lyktstolpe. Stolpen står rett utenfor Okkenhaugvn. 16, Levanger. Det har vært ,mørklagt i flere måneder. Jeg har ringt Levanger kommune 2 ganger og varslet om dette. Sist i Uke 3/17. Mange bruker fortauet, slik at lys bør det være i gatelysene.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 20:48, søn. 19 februar 2017

  • Jeg rapporterte dette inn to ganger. Å etter andre gang, ble det rettet opp!

    State changed to: Løst

    Posted by Anne Grete Murvold at 20:48, søn. 19 februar 2017

  • Enormt mye sand lagt opp som en høy kant på fortauet uten for min eiendom. Okkenhaugvn. 16. Har ønsket å fått fjernet denne sanden, slik at alt vannet på fortauet ikke skal rinne inn på gårdsplassen, men heller ned i hekken. Etter info i april 2016 ringte jeg to ganger til Mesta og de skulle ordne dette. Ingen kom. Så ble jeg bedt om å ringe 175, noe jeg gjorde 2 ganger. Men alt til ingen nytte. Det ble sakt at det var lokal entreprenør sitt ansvar og den lokale veioppsynsmannen skulle ta fatt i dette. Han hadde også fått beskjed etter min første oppringing til Mesta. Foreløpig har ingenting skjedd. Bortsett fra at sandkanten har blitt høyere. Jeg lurer på om noen kan ta ansvar for dette og fjerne sanden/sandkanten. Gårdsplassen min flyter av vann når det regner mye. Ta gjerne kontakt med meg.

    Posted by Anne Grete Murvold at 14:43, fre. 17 mars 2017

  • OkkenhaugveiEn Fortaug ikke brøytet og kl er 0900.Dette er vanlig her,men barna vasser jo i snø som skal til skolen.Har flere ganger observert gående ut i veien pga snø på fortaug.

    Posted anonymously at 09:38, tor. 23 mars 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?