Tilbake til alle rapporter

Mye sand/høy sandkant i fortauet ved Okkenhaugvn 16

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Anne Grete Murvold 14:58, fre. 17 mars 2017

Sendt til Levanger og Statens vegvesen region midt 2 minutter senere

Det har i lengre tid vært mye sand/høy sandkant på fortauet utenfor min eiendom. I april 2016 fikk jeg info om å ringe Mesta og informere de om problemet. Dette gjorde jeg 2 ganger i april/mai i fjor. Jeg ønsker å få fjernet sandkanten slik at vannet som er på fortauet ikke skal rinne ned på gårdsplassen, men ned i jorda i hekken. Da jeg ikke hørte noe i mai -16, ringte jeg 175 og forklarte mitt problem. De skulle videreformidle dette. Mesta forklarte meg at det var lokal entreprenør sitt ansvar å fjerne sanden/sandkanten. og den lokal veioppsynsmannen har fått informasjonen om problemet. Foreløpig har ingen fjernet sanden/sandkanten. Og den har det siste året blitt meget høyere. Se bildene. Jeg ønsker å få fjernet sanden/sandkanten så jeg slipper alt vannet inn på gårdsplass. Kan noen ta ansvar og få fjernet dette. Ta gjerne kontakt med meg.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:27, fre. 14 april 2017

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:39, fre. 12 mai 2017

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:20, fre. 9 juni 2017

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Sendt inn av Anne Grete Murvold 17:44, fre. 7 juli 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter