Back to all reports

Risting i hele bygården grunnet tungtrafikk på opphøyet gangfelt.

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 22:13, man. 17 april 2017

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 1 minute later

Hele bygårde på hjørnet Motzfeldts gate Jens Bjelkes gate rister kraftig når tungtrafikk kjører over det opphøyde gangfeltet over Jens Bjelkes gate.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Etter prøveordningen med stenging av Ring2 i Finnmarksgata kan det se ut til at kjøremønsteret til en del tyngre trafikk har endret seg, og nå heller kjører Jens Bjelkes gate. Denne gata har et opphøyet gangfelt i forlengelsen av Motzfeldts gate over til Botanisk hage. Når tyngre biler kjører over dette opphøyede gangfeltet rister det i hele bygården på enden av Motzfeldts gate. Det fører også til store hull i asfalten med jevne mellomrom. Det er planlagt asfalterting av Jens Bjelkes gate i nær framtid, og det ville vært fint om dette opphøyde gangfeltet kan fjernes og eventuelt heller erstattes av andre fartsdempende tiltak.

    Posted anonymously at 22:16, man. 17 april 2017

  • Still open, via questionnaire, 22:51, man. 15 mai 2017

  • Kan dere være så snill å gjøre noe med det opphøyde gangfeltet her? Helst gjøre om hele overgangen, i det minste asfaltere hull/ujevnheter? Jeg holder på å bli sprø av ristingen, hele bygget rister hver gang en lastebil/varebil kjører forbi.

    Posted by Markus Berger at 15:15, ons. 7 juni 2017

  • Tusen takk for at dere fjernet den opphøyede gangfeltet og asfalterte nytt i Jens Bjelkes gate! All risting er borte, takk!!

    State changed to: Løst

    Posted by Markus Berger at 14:44, søn. 15 oktober 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?