Back to all reports

Farlig oppsprukket og hullete asfalt

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 20:57, tir. 16 mai 2017

Sent to Harstad and Statens vegvesen region nord 2 minutes later

Dette gjør denne veien spesielt farlig/risikofull for syklister. Når man er på tur nedover bakken, bør man over i feil kjørebane for å kunne sykle relativt humpe-/ og hullfritt (trygt?). Dette er ikke å anbefale og går heller ikke i rushtrafikken. Denne gata sykles en del, da sykkelstien til/fra Kanebogen mellom Hålogaland Kraft og hovedveien har MYE lausgrus og også er en sikkerhetsrisiko.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Fortsatt ikke gjort noe med denne veien. Ut med fingeren, slik at det ikke skjer en alvorlig ulykke. Urovekkende og skammelig at rette instans ikke kjenner sitt ansvar. Denne veien er farlig!

    Posted anonymously at 21:53, tir. 16 mai 2017

  • Oppdatering. Ser at det ikke er gjort noe med disse skadene denne veien har. Veiskulder er brutt sammen, mange farlige hull og fullt av steiner og asfaltklumper. Det sier seg selv at dette er farlig for spaserende, syklister, mopedister osv. Hvor er de som liksom har ansvar for standarden og trafikksikkerheten? Dette er ikke holdbart.

    Posted anonymously at 10:10, ons. 24 mai 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?