Tilbake til alle rapporter

Utilstrekkelig/ødelagt merking og skilting av gata under ombygging

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 16:01, lør. 15 juli 2017

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Sigurd Hoels vei er fortsatt under ombygging og fortauet på den ene siden er for tiden stengt pga bygging av Utsiktskvartalet. På den andre siden er det slik at det er satt opp en parkering og det er mange biler (samt lastebiler og en REN containere) som blokkerer fortauet slik at fotgjengere presses ut i veien. Det har blitt malt en tyn linje for å vise hvor gående skal gå, men den er dessverre nå ødelagt av bilene og graving i gata og lite synlig for bilistene. Det mangler fortsatt en del skilter som forteller gående at de skal bruke den andre/venstre siden av gata. Det er fortsatt mange som bruker høyre side. Det er fortsatt fare for at det kan skje ulykke her. Vi ber om at det gjøres tiltak her slik at vi unngår påkjørsel av fotgjengere mtp. at det er mange lastebiler som kjører der. Det er fort gjort å få en ulykke her.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Har fått svar følgende fra BYM: "Bymiljøetaten takker for din henvendelse. Strekningen du viser til er ikke overtatt til drift og vedlikehold av Bymiljøetatens veiforvaltning, og blir følgelig ikke vedlikeholdt av etaten. Vi har dessverre ikke konkret informasjon om hvem som holder med ombygning for veien, men et tips er å ta kontakt med tilstøtende grunneiere." Dette er fortsatt ikke utbedret. Utfordringen har blitt også større nå pga at Turvei D2 stenges i 5 måned. Dette betyr enda mer sykkel/fotgjenger trafikk på Sigurd Hoels vei.

    Publisert anonymt 10:22, søn. 6 august 2017

  • Problemet er løst nå

    Publisert anonymt 01:51, lør. 18 november 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter