Tilbake til alle rapporter

Sjikane/fartsreduserende tiltak ødelegger veien

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 09:45, fre. 11 august 2017

Sendt til Elverum og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Etter at kommunen satte opp sjikane som fartsreduserende tiltak i Vindheiavegen for nøyaktig en uke siden så har asfalten sprekt opp og veien har begynt å rase ut i grøfta. Sjikane fungerer sikkert fint i gater med hovedsaklig personbiltrafikk, men med alle de tunge kjøretøyene som kjører Vindheiavegen så går ikke dette bra i lengden. Dette kan ikke repareres med kaldasfalt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:54, fre. 8 september 2017

  • Det var rask respons fra kommunen da jeg meldte om problemet, var maks 2 timer før noen kom og flyttet den ene sjikanen slik at man ikke trenger å svinge så hardt, men utbedringer ellers er ikke utført, regner med at det er en tyngre prosess, men nå virker sjikanen bare som en provokasjon og mot sin hensikt, sjåfører blir bare irritert over hindringen og gasser på hardere.

    Publisert anonymt 12:54, fre. 8 september 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter