Tilbake til alle rapporter

Parkerte biler hindrer sikt i fotgjengerovergang (skolevei)

Rapportert i kategorien Forlatte kjøretøy anonymt 10:00, tir. 10 oktober 2017

Sendt til Kristiansand 4 minutter senere

Parkerte biler, (en av de nå uten skilt) blir ofte dag parkert rett ved fotgjengerovergang, ved gang og sykkelsti som krysser bunnen av Kalvåsveien. Dette blokkerer sikt i gangfeltet og krysset, som er skolevei for barna til og fra Ve skole.

Det virker som om bileierne foretrekker den lille asfaltflekken på nedsiden av salgsboden, i stedet for å kjøre på oversiden av boden og parkere langs veien der. Det bør komme opp en form for regulering nærmest fotgjengerfeltet, for å skape mer oversikt.

(Det kunne tydeligvis vært behov for egne parkeringsplasser for de som ønsker å ta bussen videre til byen.)

På Topdalsveien er det relativ høy fart, og veien har høy trafikkbelastning. Dette kombinert med skolestart og skoleslutt, gir mange biler som ferdes inn og ut fra ett litt vrient kryss. Barna som går til og fra skolen fortjener ett oversiktlig gangfelt, slik at sjåførene lett kan se de. Slik disse parkerte bilene står nå, gjør de krysset mer farlig enn det krysset trenger å være.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter