Tilbake til alle rapporter

Manglende drenering eller feil fall fører til bred og til tider dyp oppsamling av gjørme.

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 09:51, onsdag 12 september 2018

Sendt til Hamar og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Hele fortauets bredde dekkes av sand som blir til gjørme ved nedbør. Man kan ikke passere stedet uten å enten gå i grøfta, eller bli tilsølt med gjørme. Punktet oppleves utrygt for barn som sykler. Det er sleipt der, og i går skled min 5-åring der og havnet oppi gjørma på veg til bhg. Lignende nestenuhell har skjedd mange ganger opp gjennom åra med de to eldre barna våre. Problemet har vært der i mange, mange år. Så lenge jeg kan huske. Jeg har ofte tenkt å rapportere, men så tørker det litt opp etter oppholdsvær noen dager, og så går tiden... Nå går jeg der daglig til/fra skole og barnehage og kjenner at det ikke er rett at ungene skal ha det slik på skolevegen sin. Hver dag... Nå møter vi i tillegg daglig alle ungene som går motsatt veg - som er på veg til Montesorriskolen. Det er flere barn enn noen gang som er avhengig av gangvegen for å komme seg til/fra skolen. Nå er det virkelig på tide at dette punktet utbedres.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter