Tilbake til alle rapporter

Smalt fortau. Skoleveg for barn. Sterkt trafikkert veg!

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Charlotte Kvam 00:15, ons. 10 oktober 2018

Sendt til Haugesund og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Smalt fortau på vestsiden av spannavegen, uten gjerde. Mye ugress og plantevekst vokser ut fra hagene til naboer langs veien. Dette er skoleveg for barna våre, og et av barna har nedsatt funksjonsevne og bruker rullestol. På vedlagte bilder vises det hvor smalt det er når jeg går med en sykkelvogn. Dette blir for smalt formen rullestolbruker! Farlig overgangsveg ved porsgaugen, her har vi opplevd ved flere anledninger at biler kjører forbi når man står ved overgangsfeltet. Det er fartsgrense 50, men den blir ikke alltid fulgt -flere kjører over fartsgrensen. Veien er sterkt trafikkert!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:39, ons. 7 november 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter