Tilbake til alle rapporter

Vegkanten har kollapset

Rapportert i kategorien Hull i vei av Haldor Sæteren 09:27, ons. 5 desember 2018

Sendt til Trondheim og Statens vegvesen region midt 2 minutter senere

Vegkanten har kollapset over noen meter. Veldig skummelt når man møter trafikk og hjulene kommer utenom denne kanten. Da er det fort gjort å miste kontrollen på bilen, spesielt når det blir glatt. Det har blitt satt opp merking som har stått leeeeeenge, uten at problemet har blitt utbedret. Har varslet om dette tidligere også, men det varselet er borte.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:46, onsdag 2 januar 2019

  • Har fått svar om at det ikke var penger igjen på budsjettet for 2018, til tross for at dette var meldt første gang lenge før årsskiftet. Har flere ganger fått hjulene utenfor denne kanten.... Det kan være lett å miste kontrollen over bilen når det skjer.

    Sendt inn av Haldor Sæteren 12:46, onsdag 2 januar 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter