Tilbake til alle rapporter

Sluker ikke effektive etter asfaltering

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Nicholas Johannessen 10:07, tir. 13 august 2019

Sendt til Statens vegvesen region sør og Nøtterøy 2 minutter senere

Etter at Rødstrupeveien nylig ble asfaltert er slukene for overvann ikke lenger effektive. Vann som ikke finner veien til sluket, som ligger i høyde med vegflaten, renner ved siden av veien helt ned til krysset med Sidensvansveien. Tidligere fungerte sluk og sandfangskummer for å hindre dette.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:25, tir. 10 september 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:53, tir. 8 oktober 2019

  • Det ser ikke ut til at noen tenker å gjøre noe med det, selv om det er helt åpenbart at asfalteringsjobben rundt Rødstrupeveien og Sidensvansveien har helt klare feil i gjennomføringen.

    Sendt inn av Nicholas Johannessen 10:53, tir. 8 oktober 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:42, tir. 5 november 2019

  • Siden sist har noen vært på plassen og forsøkt etter fattig evne å rette opp i problemet. Det er blitt distribuert og komprimert noe som ser ut som asfaltgrus. Det så pent nok ut med det samme, selv om det overhodet ikke var i nærheten av å løse problemet med at vann ikke finner slukene. Meningsløsheten i ekstrajobben vises i dagene deretter, der selv hundepoter sparker grusen avgårde. Hvordan det vil se ut til våren er det neppe stor tvil om. I mellomtiden vil det fremdeles samles store mengder vann som ikke finner sitt sluk.

    Sendt inn av Nicholas Johannessen 14:42, tir. 5 november 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:01, tir. 3 desember 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter