Tilbake til alle rapporter

Ødelagt vei!!

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 23:42, fre. 23 mars 2012

Sendt til Etnedal og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Fyfader det er jo helt sinnsykt å kjre mellom Dokka og Valdres jo!! NÅR skal dere fikse veien på midten som ikek er ordnet der da?? jeg har SUV men hallo, det er jo som å kjøre berg og dalbane man må jo holde seg fast i rattet for å ikke bli kastet baki baksetet når man treffer de dumpene der i 40kmt jo! Og understellet på bilen BÅNNER og det smeller og bilen blir kastet hit og dit i veibanen, det kommer til å ende med en møteulykke og det kommer til å renne blod, og det blodet er på deres hender! Dere MÅ se å få fikset den veibiten som gjenstår på toppen der!!!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Still open, via questionnaire, 00:03, lør. 21 april 2012

  • ingen oppdatering eller noe svar fra vegvesen eller noen andre.. desverre så er veien ikke blitt bedre, men enda verre, om jeg skulle rapportert alle hull med gps punkt ville jeg ikke hatt noe annet å gjøre og en reise over åsen der ville ok da tatt meg resten av året.. er helt sinnsyk klein vei der, og så sammenhengende dårlig så langt vet jeg ikke om noen annen plass som har..

    Publisert anonymt 00:03, lør. 21 april 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?