Back to all reports

Asfaltering

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 23:38, man. 3 september 2012 ; (there is no pin shown as the user did not use the map)

Sent to Sel and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Vi bor i et borettslag (Dahleflata), og begynner å bli mektig frustrert over å være omtrent den eneste veistubben som dere aldri gidder å asfaltere! Veien er til tider så dårlig at vi ødelegger omtrent bilene våre, og barna tør ikke sykle på grunn av store hull overalt i veien. Nå har dere akkurat asfaltert på nytt rett oppe i gata, og ned mot Dahleflata, men da var det plutselig stopp igjen! I stedet asfalterer dere slik som snarveien opp ved Smiudokka, for det er visst viktigere. Nå er det på tide å asfaltere her også!!! Hilsen beboerne på Dahleflata.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Det er flere kommunale veier i Sel kommune som aldri har vert asfaltert. Når det gjelder Dahleflata i "nordenden" så skal ledningsnette repareres først. Asfaltering vil bli lagt inn på listen, men tidspunkt for dette må jeg komme tilbake til.

    Posted by Bjørn Aabakken at 07:54, ons. 24 oktober 2012

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?