Tilbake til alle rapporter

Kommunal vei Brevikstranda

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 14:56, søn. 7 april 2013

Sendt til Rauma og Statens vegvesen region midt 4 minutter senere

Kommunal vei langs Brevikstranda er i elendig forfatning med dype huller . Det er nå total mangel på vedlikehold. Rauma kommune som har ansvaret for vedlikeholdet av vegen, er totalt fraværende. Vil sterkt anmode at anvarlige ved teknisk etat foretar en befaring (gjærne med sin privatbil) for virkelig å se tilstanden. Grusdekket er etter siste års vedlikehold en blanding av leire og finsand med resultat at kjøretøy blir tilgriset med det minste nedbør. Etterlyser tiltak og at asfalt langs denne vegstrekning snart kommer på prioriteringslista.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

 • Still open, via questionnaire, 18:08, man. 6 mai 2013

 • Vedlikeholdet er det samme som tidligere.
  Lapping i form av traktor med montert skrape - i et forsøk å reparere standarden da med å fylle finsanden/leiren i hullene.
  Dette til liten nytte da hullene er tilbake etter kort tid.
  Med en ny sesong med veistøv og søle har vi som bur langs denne veistrekning fått mere enn nok, og vil ha ha bekreftelse fra kommunalt hold på at vi nå endelig kommer øverst på prioriteringslista for fast dekke.
  Vil tro med fast dekke vil og kommunen ha gevinst på dette, i et tidsperspektiv med tanke på vedlikehold. Kun hatt interesse av å sett regnskap medgått til årlig vedlikehold på denne veistrekning kontra fast dekke med en tidshorisont på 15-20 år..

  Publisert anonymt 18:08, man. 6 mai 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?