Back to all reports

Lokal vei skadet etter bruk som E6.

Reported in the Gater/Veier category by Jack H. Jakobsen at 23:13, man. 22 april 2013

Sent to Ballangen and Statens vegvesen region nord 2 minutes later

Skoleveien/Skolebakken i Ballangen ble en lang periode sist høst, og senere tilfeldig, brukt som avlasting for E6 i nordgående retning.Dette grunnet anlegg av miljøgate i sentrum. Asfalten er flere steder revet opp og det er dype hjulspor. Toppkjegla på kum ved innkjøring Rudly er flyttet ca.15 cm med tomrom 2,5m. ned.(kjegle) Vegskuldre er presset ut i grøfter. Fartsdumper er unormalt høye da asfalten er trykket ned foran og bak. Formoder St.Vegvesen har satt av midler til reparasjoner etter denne urimelig store belastningen av en fra før svak veg, og at dette utføre iløpet av våren.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Kommunen har erstattet den skadede kummen med ny og forsterket området rundt denne
    samt rensket ca. 100 m. grøft og utløp for stikkrenner.Alt dette var absolutt nødvendig for tung trafikk går fortsatt over Skoleveien. Asfalten er ikke reparert.

    Posted by Jack H. Jakobsen at 21:12, tor. 30 mai 2013

  • Still open, via questionnaire, 21:09, man. 8 juli 2013

  • Det er ikke skjedd noe etter at nevnte kum og grøfterensk ble utbedret. Asfaltdekket og problemet ved fartsdumpene er heller blitt verre i sommer. Trailere/tungtrafikk og annen trafikk har fortsatt å bruke veien som en snarvei da arbeidet med "miljøgata" på E6 nede ved Sjøbakken fremdeles! pågår og trafikken sporadisk reguleres og det er blitt trangere der.

    Posted by Jack H. Jakobsen at 21:09, man. 8 juli 2013

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?