Back to all reports

Hull i veien

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 19:45, ons. 16 mars 2011

Sent to Tysnes 4 minutes later

På hele strekken Lunde - Vevatne - Nymark - Onarheim - Hodnanes er det kommet mange hull og sprekker i veien. Flere av de forårsaker unødige skader på bilene som ekstra slitasje på foringer og dempere, samt at lavere biler kan ta nedi enkelte plasser. dette her er ikke holdbart!!!! Vi betaler tross alt veiavgift og forventer da og få veier som ikke ødelegger bilene.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Hullene og sperekkene i det generelt dårlige dekket på FV78 Lunde - Onarheim "lappes" høyst ufagmessig ved at Mesta slipper en spade løs oljegrus i hullene/sprekkene, og overlater til oss bilister/motorsyklister å komprimere massen og bli kvitt den løse oljegrusen som ligger ved siden av. Slik får vi i tillegg til defekter i forstilling osv. også ødelagt lakken på kjøretøyet. For motorsyklister er det direkte livsfarlig - løs oljegrus i en sving eler ved nedbremsing er så godt som en sikker tryning! Vegvesenet er varslet om denne ufagmessige lappingen 2 ganger i 2011, senest nå i juni, Mesta er varslet direkte nå i juni. Den lokale Mesta representanten var forøvrig lite mottagelig for kritikk og til dels ufin i telefonen.

    Posted by Geir Tvedt at 13:45, man. 11 juli 2011

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?