Back to all reports

Trangt vegkryss

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 20:17, ons. 11 september 2013

Sent to Leksvik and Statens vegvesen 2 minutes later

I dette kysset, er det satt ned kantstein på høyre side når man kommer fra Hallveien og inn på FV88. Vinkelen på dette krysset er også under 90 grader. Problemet er at når det kommer en storbil eller skolebuss fra Hallvegen og inn på fylkesvegen, som skal til høyre, er det bare såvidt de klarer å svinge til høyre i krysset pga de nye kantsteinene. For å klare det må kjøretøyene legge seg i venstre/motgående kjørefelt for å klare svingen. De får da trafikk midt imot og begge må stoppe for å unngå kollisjon. Personbiler har også kjørt opp på plenen til eneboligen som ligger i krysset, for at trafikken skal løse seg. Dette krysset er altså for lite og trangt til at trafikken kan avvikles forsvarlig.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Vegvesenet har kommet med forslag til endring av krysset, men nå før noe er bestemt eller endret, blir det faktisk lagt asfalt. Hadde kanskje vært bedre å lagt det etter at krysset var gjort ferdig.

    Posted anonymously at 11:46, tir. 1 oktober 2013

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?