Tilbake til alle rapporter

Manglende beskiltning for syklister

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 09:35, lør. 20 september 2014

Sendt til Gjemnes og Statens vegvesen region midt mindre enn et minutt senere

For å sykle over Krifastbrua fra Bergsøysida er det ikke godt nok merket at syklister skal krysse veien like før rundkjøringa for å passere bussholdeplassen og sykle under brua. De som ikke kjenner stedet, mange utenlandske syklister, sykler rett fram i rundkjøringa (følger vanlig skiltanvisninga), og derfra blir det umulig å komme seg på gang-og sykkelvegen på grunn av et høyt rekkverk. De har tung bagasje på sykkelen og det er derfor enda vanskeligere å løfte sykkelen over. De fortsetter derfor i selve kjørebanen. Jeg har gjennom årene fått flere klager på dette, også i år, etter den nylig foretatte "oppussinga". På andre siden er det satt opp røde veivisningsskilt. Dette ser ut til å være avglemt på nordsiden. Disse usselige små lille g/s-vegskiltene er ikke nok. Syklister lærer fort å ikke stole på dem da de allerfleste g/s-veger på landet fører til ingenting. Sett opp gode røde sykkelruteskilt("Molde" og "Eide" )på flere steder og problemet er løst. Berry van den Bosch, lokalkontakt Syklistenes Landsforening

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Dette ble meldt i september 2014. Og enten har den ansvarlige etaten ikke fått beskjed, eller man har nedprioritert saken. Bes om å ordne dette snarest. Fortsatt mangler det skiltning på Bergsøysida og syklister vil sykle i kjørebanen isf g/s-vegen fordi de ikke vet om den.

    Sendt inn av berryvdbosch@hotmail.com 11:26, man. 1 juni 2015

  • Nå vedlagt med bilder

    Sendt inn av Berryvdbosch@hotmail.com 21:02, ons. 3 juni 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?