Back to all reports

Gatelys

Reported in the Gatelys category by Torill Dyrli at 11:01, tor. 30 oktober 2014 ; (there is no pin shown as the user did not use the map)

Sent to Gjemnes and Statens vegvesen 4 minutes later

To gatelys på riksveien ved Krifast har vært ute av drift lenge. Det er i krysset opp til Jelkrem, og det er meget trafikkfarlig da det er stupmørkt, og man ser ikke avkjøringen.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Dette må være belysning langs RV 7o. Gjemnes kommune har ikke veilysanlegg i dette området. Tror dette må være Svv sitt ansvar.

  Posted by Alf Høgset at 12:53, tor. 30 oktober 2014

 • Dette må være belysning på RV70 ved Krifast. Gjemnes kommune har ikke veilysanlegg i dette området. Tror dette må være Svv sitt ansvar.

  Posted by Alf Høgset at 12:53, tor. 30 oktober 2014

 • Ja, siden ingen vet hvem som er ansvarlig for disse gatelyktene, regner jeg med at vi forblir i mørket. Etter å ha kontaktet Istad, Gjemnes kommune og Statens Veivesen, og ingen vet, da vet ikke jeg ihvertfall.

  Posted by Torill Dyrli at 14:03, tor. 30 oktober 2014

 • Still open, via questionnaire, 11:37, tor. 27 november 2014

 • Etter en uke, sendte u.t ny mail til Gjemnes kommune, og viste til forrige samatle, og hva jeg hadde gjort selv i saken, og at ingen tok ansvar. Fikk relativt hurtig svar på den mailen fra Høgset i kommunen, som hadde videresendt den til Statens Veivesen, og noen timer senere fikk jeg ettersendt ny mail fra en Fuggelseth i Statens Veivesen, som forklarte hvorfor saken ikke var ordnet, de ventet på deler, som ikke vil komme før i midten av desember.Så får vi se da.

  Posted by Torill Dyrli at 11:37, tor. 27 november 2014

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?