Back to all reports

Fotgjengerfelt mangler/farlig kryss

Reported in the Fortau/gangstier category anonymously at 13:53, søn. 7 desember 2014 ; (there is no pin shown as the user did not use the map)

Sent to Hvaler and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Det er ikke tilrettelagt for fotgjengere som kommer fra Bakkeliveien og skal over på fortauet på andre side i Lundgårdsvei. Før arbeidet som ble gjort i Lundgårsvei var det en gangvei/plass på venstre side hvor fotgjengere kunne stå før de krysset veien, nå er denne fylt igjen med jord/samt at det er laget et dike som hindrer ferdsel. Eneste mulighet nå er å gå midt i veibanen, og dette er ikke trygt pga uoversiktlig kryss/høy hastighet på bilene i Lundgårdsvei. Det er mange skolebarn som bor i Bakkeliveien (flere for hvert år pga generasjonsskifte i området). Håper på en snarlig utbedring.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 22:13, man. 2 februar 2015

  • Still open, via questionnaire, 09:08, tir. 3 mars 2015

  • Hei
    Det er meget viktig at vi får en løsning (overgangsfelt fra Bakkeliveien over Lundgårdsvei). Mange skolebarn må krysse Lundgårsvei daglig og etter arbeidet som er gjort området nå meget uoversiktlig.

    Posted anonymously at 09:08, tir. 3 mars 2015

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?