Back to all reports

Mørke gatelys

Reported in the Gatelys category anonymously at 09:29, ons. 11 februar 2015

Sent to Nordreisa and Statens vegvesen region nord 1 minute later

Fra Rotsund veien 1068, og nordover er det 2 stk mørke vei lys etter hverandre. Disse har vært mørke i ca 3 -4 mnd. Har merket meg at denne mørke sonen gjør ukjente bilister usikre, da den mørke sonen ligger i sving som det ikke er god oversikt over.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Synes jo at det er noe merkelig at jeg som har rapportert problemet skal oppdatere om dette. Det burde vel ligge på de som gjorde utbedringen/arbeidet gjøre.

  Posted anonymously at 23:46, tor. 12 mars 2015

 • Beklager sen responstid, vi har merket oss at det er mange lyspunkter som er mørke langs Rotsundveien. Dette skal vi nå utbedre, og utbedringen vil starte i januar 2016. Grunnet økonomi vil de lyspunkter som har en mer omfattende feil enn pærene ikke bli prioritert og man risikerer at disse forblir mørke en stund fremover.

  Mvh Nordreisa kommune

  Posted anonymously at 10:57, ons. 30 desember 2015

 • Dette skal nå være fikset. Enkelte punker kan fortsatt være mørke, dette skyldes at det er noe feil med lysarmaturene. Disse feilene vil ikke bli prioritert i denne omgang i og med at det kun er snakk om enkeltpunkter.

  State changed to: Løst

  Posted anonymously at 13:34, tor. 11 februar 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?