Tilbake til alle rapporter

Feil parkering, over brannkummer og parkering som hindrer beboerene i smiebakken 25 og 23 å komme inn/ut på veg

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Dan Emil Skår Aamot 14:58, tir. 3 januar 2017

Sendt til Statens vegvesen region midt og Volda 2 minutter senere

Ved enden av veien var det "planlagt/prosjektert i 1987" snuplass, men den brukes som parkering. i tillegg er det og 3 brann kummer, som det er ulovligt å parkere oppå Plassen brukes som parkering av opptil 3 biler samtidigt. på vinteren er det eit enda større problem. Brannkummene brukes som "snø dumpe plass", av kommunens brøyte entreprenør. etterkvart vokser snø haugen LANGT inn på tomta til smiebakken 23 og 25. dei siste vintrene er det blitt normalt for beboerene å måtte fjerne opp til, 6 kubbik med snø fra innkjørselen ( talllet kommer fra bonde vi måtte leige for å fjerne kommunen snø dunge,i vår oppkjørsel.

Beboerene i området har diskutert problema, og kommet fram til 2 enkle tiltak.

1. 1stk skilt, parkering for budt, med undertekst "snu plass" eller "Brannkummer"

2. viss det felles 3 stk trær. som står midt i den "planlagde veien" (vei som ikkje er bygd videre, med snu plass). Så kan brøytemanskap, skubbe/brøyte snøen forbi brannkummene.

Desse 2 små tiltakene vil også spare kommunen for penger. Pga: Når snø haugen vokser over 3 meter, ringer vi brann vesenet. og informerer om dumping av snø på brannkummene. Da må kommunen ut med hjullaster og lastebil, for å fjerne den ulovlig dumpede snøen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?