Tilbake til alle rapporter

Brøyting skaper store skader på vegkanter i Smiebakken

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Per Lund 11:30, tir. 24 januar 2017

Sendt til Statens vegvesen region midt og Volda 4 minutter senere

De siste årene så har brøyting i Smiebakken i Volda skapt store skader på betongkanter langs vegbanen. I sesongen 2015-2016 så kjørte brøytetraktor i stykker all betongkant ved gjesteparkering øverst i Smiebakken. Rester etter kanter ble ryddet vekk av kommunen men ingen ny kant er montert.

I år (sesongen 2016-2017) så er det igjen meget store skader på betongkanter ved Smiebakken 34 og Smiebakken 19 (se bilder). Og vi har bare kommet til måneden januar.

Dette kan ikke forsette slik. Siden 1989 har det nesten ikke vært skader på betongkantene etter brøyting i Smiebakken mens de siste 5-7 årene har det blitt mer og mer skader. Hadde det ikke vært rimeligere med å sette opp noen brøytestikker enn å reparere slike omfattende skader gang på gang?

Vi som bor i gaten prøve å holde veger og eiendommer godt stelt men blir litt overrasket over at kommunal brøyting forårsaker så store skader mot eiendommene.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren; State changed to: Løst, 14:34, fre. 24 februar 2017

  • Pr 24.02.2017 så har det kommet opp brøytestikke der betongkant var skadet ved Smiebakken 19 i Volda. Pga snøfall er det vanskelig å se om tidligere skade er ryddet vekk men dette er nokså sannsynlig (at det er ryddet opp).

    State changed to: Løst

    Sendt inn av Per Lund 14:34, fre. 24 februar 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?