Back to all reports

Brøyting skaper store skader på vegkanter i Smiebakken

Reported in the Snøbrøyting category by Per Lund at 11:30, tir. 24 januar 2017

Sent to Statens vegvesen and Volda 4 minutes later

De siste årene så har brøyting i Smiebakken i Volda skapt store skader på betongkanter langs vegbanen. I sesongen 2015-2016 så kjørte brøytetraktor i stykker all betongkant ved gjesteparkering øverst i Smiebakken. Rester etter kanter ble ryddet vekk av kommunen men ingen ny kant er montert.

I år (sesongen 2016-2017) så er det igjen meget store skader på betongkanter ved Smiebakken 34 og Smiebakken 19 (se bilder). Og vi har bare kommet til måneden januar.

Dette kan ikke forsette slik. Siden 1989 har det nesten ikke vært skader på betongkantene etter brøyting i Smiebakken mens de siste 5-7 årene har det blitt mer og mer skader. Hadde det ikke vært rimeligere med å sette opp noen brøytestikker enn å reparere slike omfattende skader gang på gang?

Vi som bor i gaten prøve å holde veger og eiendommer godt stelt men blir litt overrasket over at kommunal brøyting forårsaker så store skader mot eiendommene.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 14:34, fre. 24 februar 2017

  • Pr 24.02.2017 så har det kommet opp brøytestikke der betongkant var skadet ved Smiebakken 19 i Volda. Pga snøfall er det vanskelig å se om tidligere skade er ryddet vekk men dette er nokså sannsynlig (at det er ryddet opp).

    State changed to: Løst

    Posted by Per Lund at 14:34, fre. 24 februar 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?