Tilbake til alle rapporter

Veien er helt ødelagt

Rapportert i kategorien Hull i vei av Buligsameiget 47 11:30, fre. 15 april 2011

Sendt til Volda 5 minutter senere

Kort fortalt: Store dype hull i vegen hvor bilene slår nedi, -gress og kvist har gjort veien veldig smal og vi har fått beskjed om at vi ikke får hentet boss og slikt fordi kommunen får ødelagt bilene sine.de viser til ikke godkjent kjørbar vei i vedtaket sitt etter veiloven pga. veistandard.
Problemet vårt er vi har denne tilkomstveien og har rett til tilkomsvei med bare denne ene mulighten. Vi har kommunalt veinavn -og uklart er ansvaret for veien med grunneier som i sin tid solgte dette. Vi sitter her og kommer ingen vei med kommunen som viser til grunneier og han viser til kommunen.
han som står som eier og kommunen har noe gammelt fra den tid området ble solgt og vi rammes av det og ingen vil ta ansvar...Hva skal vi gjøre? Vi får beskjeder om at dere bruker veien så dere har ansvaret og kostnadene og?

Kommentar til bildene. Veien har spist seg oppover og således er det grøften på venstre side som brukes innimellom store hull som ikke kommer godt frem på bildene. Andre vei er en smal bro uten rekkverk hvor en bil kan kjøre over men der er nå ett dypt hull mellom bro og vei. Når buskene begynner å vokse nå vil de ta halve kjørebanen på høgresiden av veien. Dette er ikke lange veitrekningen og når vi kjøpte leiligheter med tilkomstvei så skal jo det være det.........eller?
For bustadsameiget Heidi Hareide

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?