Tilbake til alle rapporter

Gress langs veg

Rapportert anonymt 10:16, søn. 16 juli 2017

Sendt til Hedmark og Kongsvinger 4 minutter senere

I bukkenes brusesveg opp mot Bogeråsen på Kongsvinger så gresset og bli ganske så langt på begge sider av vegen da en kjører opp. Det er ganske så uoversiktlig og se hva som skjuler seg i grøfta og det begynner og bli vanskelig og se andre biler også i kryss osv. Fint om noen kan komme med en kanstslått oppover der slik at det blir oversiktlig på begge sider av vegen og at man kan ferdes trygt der som billist og gående.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Still open, via questionnaire, 10:26, søn. 13 august 2017

  • De har kommet og slått gresset langs veien oppover Bukkenesbruses veg, men det er ikke slått nede i krysset, så det er fortsatt uoversiktlig. Samt at det er stoppet og slå da man kommer til garasjene på høyre side mot Bogeråsen Borettslag. Der står det blomster men mener at disse også bør tas ned da det stenger for mulighetene og se da man kommer rundt svingen oppover. Og det er heller ikke slått etter innkjøringen til Bogeråsen Borettslag hverken på høyre eller venstre side. Så det er fortsatt noen kryss på veien nedover igjen som er skumle da man ikke ser pga høyt gress og blomster. Tenker at sikkerhet kommer før det og la blomstene vokse. Så det bør kanskje tas en runde til oppover og nedover der og tas skikkelig i kryss osv. Ellers var det supert at det ble tatt tak i så raskt😊

    Publisert anonymt 10:26, søn. 13 august 2017

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren; State changed to: Løst, 11:08, søn. 10 september 2017

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    State changed to: Løst

    Publisert anonymt 11:08, søn. 10 september 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?