Tilbake til alle rapporter

Ulovlig gjennomkjøring og trafikkfarlig for myke trafikanter

Rapportert anonymt 12:21, tor. 18 januar 2018

Sendt til Hamar og Hedmark 3 minutter senere

Stafsbergvegen/Nylendvegen/Jac Marstensgate er skiltet stengt for gjennomkjøring på permanent basis. I tillegg er det jerv skiltet midlertidiggang-og sykkelveg, under stengingen av Ringgata/Furnesvegens gang-og sykkelveg. Tiltaket er gjennomført av Statens vegvesen, men fungerer altså ikke etter hensikten, da biltrafikken i samme omgang har økt formidabelt! I Maths Pedersensgate har fotgjengere blitt sikret godt med eget midtskille fra biltrafikken. Det er bra. Hva gjør vi med alle bilistene som ikke følger omkjøringsskiltene hit? Drosjene bryter også gjennomkjøring forbudt-skiltene i stor stil. Mange kjører også Stafsbergvegen gjennom på begge sider av Ringgata, noe som heller ikke er lovlig. I tillegg er farten høy hos de fleste bilførerne generelt. Strakstiltak må gjennomføres og imøteses. Nestenpåkjørslene er flere, både før og etter jul.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

 • Svart pr mail

  Publisert anonymt 12:49, tor. 18 januar 2018

 • Ingen tvil om hvor trafikken er størst. Bildene er tatt i Stafsbergvegen, i T-krysset ned Nylendvegen. Her skjedde en påkjørsel tirsdag 16.1.18 da to biler prøvde å kjøre opp Nylendvegen og møtte en bil som kom fra Ringgata/Stafsbergvegen som svingte ned Nylendvegen. Stoppet også en dame i samme kryss som fortalte at «alle» foreldrene som henter/leverer barn i Lundbo barnehage i Brennbakkvegen benytter denne ulovlige gjennomkjøringen... Ikke greit. Ulempene ved en stenging av Stafsbergvegen i enden mot Ringgata, for beboerne vil oppveies av fordelene ved å slippe all gjennomfartstrafikken. Ber om at denne løsningen vurderes snarlig.

  Publisert anonymt 10:34, man. 22 januar 2018

 • Lukkes

  State changed to: Løst

  Publisert anonymt 20:35, ons. 26 januar 2022

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?