Tilbake til alle rapporter

Farlig veikryss

Rapportert anonymt 02:27, tir. 23 januar 2018

Sendt til Sandefjord og Vestfold 3 minutter senere

Krysset Haneholmveien/Kjellbergveien er svært farlig p.g.a. et hushjørne. Her bør det monteres et trafikkspeil slik at trafikkanter fra Haneholmveien kan se om det kommer trafikk fra venstre i Kjellbergveien. Den veien har forkjørsrett, derfor kommer biler ganske fort gjennom krysset.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

 • Bilde nr. 4 viser Haneholmveien som munner ut i Kjellbergveien.

  Publisert anonymt 02:29, tir. 23 januar 2018

 • Bilde 1 viser Kjellbergveien i retning mot sentrum like før Haneholmveien munner ut fra høyre. Bilde 2 viser Kjellbergveien i retning mot Virik skole like før Haneholmveien munner ut fra venstre. Bilde 3 viser utsikten til venste fra føreren i en bil som har stanset like før utkjøring i krysset med Kjellbergveien. Ved å montere et trafikkspeil på motsatt side ville trafikantene som kommer fra Haneholmveien kunne sett om det var klart fra venstre. Dette er et ytterst farlig veikryss! Trafikkspeil har vært etterlyst flere ganger tidligere uten at noe er blitt gjort.

  Publisert anonymt 02:59, tir. 23 januar 2018

 • 24/1-18 kom denne meldingen fra VFK:

  Saken sendes videre til Statens vegvesen som er Vestfold fylkeskommunes administrasjon i fylkesveisaker slik at de kan se på dette konkrete tilfellet. Vi vil også ta med oss innspillet videre i vårt trafikksikkerhetsarbeid.

  Publisert anonymt 15:49, tir. 20 februar 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?