Tilbake til alle rapporter

Mangelfull brøyting

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 15:10, søn. 11 februar 2018

Sendt til Drammen og Statens vegvesen region sør 5 minutter senere

Det er ikke brøytet på småveiene over styrmoes vei (bla Granveien, Einar aass,). Dette skaper farlige trafikksituasjoner i dag. Mangel på brøyting og skraping generelt i vinter gir veldig sporete og glatte veier hvor jeg er livredd hver gang jeg kjører eller går til barnehagen. Særlig krysset Åsveien/styrmoes har vært helt forferdelig med bil (bilen sklir sidelengs på blank is, møtende trafikk er ikke mulig) og fortauet langs styrmoes gate er forferdelig å gå (akebrett eller vogn sklir sidelengs uti veien, og med Sjåfører som ikke overholder fartsgrensen er dette veldig ubehagelig). Det oppleves også veldig ubehagelig å krysse styrmoes på fotgjengerfeltet ved Åsveien da brøytekantene er så høye at vi ikke blir sett av bilistene, og det er ikke ledig fortau igjen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Tusen takk for at dere har tatt vekk mye av brøytekantene i området og gjort veiene bredere. Dette har løst mye av problemet.

    Publisert anonymt 07:34, tor. 22 februar 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?