Back to all reports

Problemer med framkommelighet pg parkerte biler i gata

Reported in the Parkering category by alf anders bordal at 17:37, tir. 13 mars 2018

Sent to Levanger 2 minutes later

Det har nå i flere år vert et stort problem med parkerte biler i gata på begge sider. noen ganger kommer man seg ikke fårbi pga insnauring. flere av beboerne velger å benytte seg av vei som hovedparkering istede får egen gårsplass.. flere i gata har utgravd/utfylt får å få mere parkeringsplass til bilene på egen eiendom mens andre synest det er helt greit å parkere full gata, og kjøre sikksakk får å komme frem. men brøytemanskap nedprioriterer å brøyte gata pga biler langs vei på begge sider så de ikke kommer frem. det blir problematisk å komme seg frem. det er ved flere anledninger nå varslet fra til beboere, men de velger å ignorere. problemet blir stadig større da flere av de har opp til fire biler, men knapt har plass til to på egen eiendom, men velger da å parkere to til tre biler i gata istede. det er veldig frustrerende. jeg har ved flere anledninger måtte valgt å kjøre åker fra midelfartsvei og ned til fjordvegen får å komme meg på jobb.. har snakket med flere naboer og vi deler samme problem. forslag til hva vi kan gjøre? eventuelt en paragraf til lover som tilsier at det ikke er lov til å parkere i og langs offentlig komunal vei/gate? vi frykter at ved behov får brannbil eller ambulanse at de ikke skal komme frem. og det er selvfølgelig til stor iritasjon når man nesten ikke kommer seg på butikken får å handle. det blir meget uoversiktelig når man skal kjøre sikksakk får å komme frem. det er tross alt barn som leker i gata også.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Slik var det en dag jeg var på tur hjem. Totalt håpløst at dette er lov! Brenner det eller noe skjer oppi gata her, så blir ikke det lett for de som må frem! En annen ting er at det er en del barn som bor her, og er ute å leker eller går. Ganske uoversiktlig med alle bilene som står i veien da! På sommeren er problemet at det er en god del fortkjøring igata her. Sendt e-post til Levanger kommune angående begge disse problemene, men de er ikke så villig til å gjøre noe. Er jo en ganske enkel løsning på dette da! Et skilt der det står parkering forbudt i gata, åsså noen fartsdumper oppover gata. Skal ikke by på store problemer dette!!

  Posted by Sverre Bjørvik Johansen at 19:36, ons. 21 mars 2018

 • Still open, via questionnaire, 17:53, tir. 10 april 2018

 • 2 Nye fartshumper er bygd.

  State changed to: Løst

  Posted anonymously at 14:58, man. 28 november 2022

 • 2 Nye fartshumper er bygd.

  State changed to: Løst

  Posted anonymously at 14:58, man. 28 november 2022

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?