Tilbake til alle rapporter

Utallige dype spor, hull, rifter osv i asfalten

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 18:43, ons. 11 april 2018

Sendt til Radøy og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Vei nr 410, Mangersnesvegen: Spesielt strekningen fra Manger sentrum, ned til Manger kai, har utallige dype spor, hull, rifter osv i asfalten. Jeg rapporterte inn samme vei i fjor, men ingenting har skjedd, bortsett fra at nå er det kommet enda flere og dypere hull. Burde vært asfaltert på nytt for flere år siden!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Oppdatering pr 18. juni 2018: Det er lagt noe ujevn asfalt i et par av hullene, men fremdeles er det ikke gjort noe for å utbedre flertallet av skadene i veien. Nye hull er også oppstått siden opprinnelig rapport ble sendt i april. Dette gjelder hele Mangersnesvegen!

    Publisert anonymt 10:19, tir. 19 juni 2018

  • Oppdatering pr 21. august 2018: Fremdeles ingen forbedring av veiens tilstand. Enkelte av de eksisterende hullene, er blitt litt større. Hele Mangersnesvegen er i svært dårlig tilstand!

    Publisert anonymt 13:45, ons. 22 august 2018

  • Oppdatering pr 11. januar 2019: Veiens tilstand er ennå ikke forbedret, og hullene/riftene fortsetter å øke i både antall og størrelse. Hele veien burde vært asfaltert for mange år siden!

    Publisert anonymt 18:08, fre. 11 januar 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?