Tilbake til alle rapporter

Utallige dype spor, hull, rifter osv i asfalten

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 18:43, ons. 11 april 2018

Sendt til Radøy og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Vei nr 410, Mangersnesvegen: Spesielt strekningen fra Manger sentrum, ned til Manger kai, har utallige dype spor, hull, rifter osv i asfalten. Jeg rapporterte inn samme vei i fjor, men ingenting har skjedd, bortsett fra at nå er det kommet enda flere og dypere hull. Burde vært asfaltert på nytt for flere år siden!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Oppdatering pr 18. juni 2018: Det er lagt noe ujevn asfalt i et par av hullene, men fremdeles er det ikke gjort noe for å utbedre flertallet av skadene i veien. Nye hull er også oppstått siden opprinnelig rapport ble sendt i april. Dette gjelder hele Mangersnesvegen!

    Publisert anonymt 10:19, tir. 19 juni 2018

  • Oppdatering pr 21. august 2018: Fremdeles ingen forbedring av veiens tilstand. Enkelte av de eksisterende hullene, er blitt litt større. Hele Mangersnesvegen er i svært dårlig tilstand!

    Publisert anonymt 13:45, ons. 22 august 2018

  • Oppdatering pr 11. januar 2019: Veiens tilstand er ennå ikke forbedret, og hullene/riftene fortsetter å øke i både antall og størrelse. Hele veien burde vært asfaltert for mange år siden!

    Publisert anonymt 18:08, fre. 11 januar 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Har du et FiksGataMi-passord?