Back to all reports

Veien smuldrer opp. Dypere og dypere hull. Går ikke an å svinge unna når du møter bil i motsatt kjøreretning og nede i krysset er det ikke forsvarlig å prøve å ligge i motsatt fil.

Reported in the Hull i vei category anonymously at 21:51, ons. 9 mai 2018

Sent to Harstad and Statens vegvesen region nord 4 minutes later

Veien smuldrer opp. Dypere og dypere hull. Går ikke an å svinge unna når du møter bil i motsatt kjøreretning og nede i krysset er det ikke forsvarlig å prøve å ligge i motsatt fil. Dette ble varslet om i fjor flere ganger og det ble ikke gjort noe med. Kom i det minste å se på hvordan det ser ut, prøv å kjør selv. Flere steder i videoen er det vanskelig å få fram alt pga.grus som ligger å ruller i dumpene. Ser at det ikke lar seg gjøre å legge ved video, men sender dette veldig gjerne på en mail til dem dette måtte gjelde. Da får dere i det minste "sett det selv" siden ingen kommer å ser. Vær så snill å kom å ta en titt:) Vi har ikke løst å ødelegge understell, felger osv. Tusen takk på forhånd.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 23:41, ons. 6 juni 2018

  • Jeg er ikke forfær over at det ikke er gjort noe så langt i år heller. Veien er bygd for personbiler for 38(?) år siden ifølge nabo, IKKE for alle lastebiler og trailere som ferdes opp her som ødelegger veien. Det er ikke gjort noe med vei verken i Jota eller Solheimveien på alle årene annet enn smått fylt i hull etter mange forespørsler. Disse retter heller ikke opp veien, bare gjør hullet mindre dypt. At vi ikke kan få nyasfaltert vei er nå så, men er det for mye å reparere ordentlig di hullene som er? Anbefaler at Veidekke eller de som er ute å sjekker veien, om di tar turen hit, Kjører en vanlig personbil og ikke pickup slik de vanligvis gjør. Kjør gjerne i alt av hull der finner for å oppleve hvordan det oppleves.

    Posted anonymously at 23:41, ons. 6 juni 2018

  • Solheimsveien i Kilbotn i byggefelt med mange hus og beboere er i ferd med å rase sammen. Det er en bratt bakke med flere svære hull. Veien kan ikke holde sammen over vinteren. Når sneen kommer og hullene blir kamuflert blir det livsfarlig. Kom omgående og ta et overblikk og få gjort noe med veien.

    Posted anonymously at 22:14, tir. 16 oktober 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?