Tilbake til alle rapporter

Kongensgata, v. Møllebyen parkering hull i fortau

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Rolf Grande 20:26, ons. 10 oktober 2018

Sendt til Moss og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Over lengre tid har det vært hull på fortauet på innkjøringen til Møllebyen parkering i Kongensgata. Ref foto. Jeg informerte en av Moss kommunes parkeringskontrollører den 23. aug, og hun noterte forholdet. Siden har ingen ting skjedd. Dette hullet medfører at spesielt lave biler slår ned i fortauskanten som er ganske høy. Dette er jo innkjøringen til en kommunal parkeringsplass hvor bilistene må betale for parkering. Man kan jo i det minste forlange at kommunen ordner innkjøringen slik at en ikke får ødelagt noe under bilen ved innkjøring til parkeringsplassen. mvh Rolf Grande

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Ref vedlagt bilde med tekstforklaringer. mvh Rolf Grande

  Sendt inn av Rolf Grande 15:44, søn. 21 oktober 2018

 • Moss kommune

  Se vedlegg

  Over lengre tid har det vært hull på fortauet på innkjøringen til Møllebyen parkering i Kongensgata. Ref foto. Jeg informerte en av Moss kommunes parkeringskontrollører den 23. aug, og hun noterte forholdet. Siden har ingen ting skjedd. Dette hullet medfører at spesielt lave biler slår ned i fortauskanten som er ganske høy. Dette er jo innkjøringen til en kommunal parkeringsplass hvor bilistene må betale for parkering. Man kan jo i det minste forlange at kommunen ordner innkjøringen slik at en ikke får ødelagt noe under bilen ved innkjøring til parkeringsplassen.

  Mvh

  Rolf Grande

  Sendt inn av Rolf Grande 22:29, søn. 21 oktober 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter