Back to all reports

Vestvikvegen, grusveien fra RV17 - Mange og dype hull i hele veiens bredde fortsatt

Reported in the Hull i vei category anonymously at 13:46, tir. 2 oktober 2018

Sent to Statens vegvesen and Steinkjer 3 minutes later

Dype og mange hull i hele veiens bredde. Vi blir vekket av bråket når biler/lastebiler/traktorer kjører om natten. Bilene våre blir ødelagt pga. dette manglende vei vedlikeholdet. Det er forsøkt rette, men problemet er like ikke. Husk det kjører mye tungtransport her. I tillegg kommer transporten i forbindelse med brobyggingen. Hullene i veien kan også forårsake trafikkulykker pga. manglende kontroll av bilen ved overkjøring. Veien bør stenges for gjennomkjøring. Den asfalterte hovedveien kan brukes. Siden jeg jobber i fylkeskommunen, så må jeg snart sende søknad om å jobbe hjemmefra hvis det ikke blir noen bedring. Hullene må repareres med grusing. Veien har ikke vært gruset på denne siden av 2000 tallet.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 09:04, ons. 31 oktober 2018

  • Akkurat nå kjører lastebiler overhullene, mer enn hunder ganger per dag, med pukk, stein og grus. Hadde hullene blitt gruset, så hadde veien blitt skikkelig hard. Og hadde helningsprofilen blitt endret, dvs. motsatt retning, så hadde regnvann rent av veien raskere og hindret nye hull fra å oppstå. Får også dårlig søvn om natten pga. støy når biler kjører over hullene. Ekstra mye støy hvis kjøretøyet har henger. Tom henger gir mest støy. Trafikkfarlig kan det også være hvis farten er for stor. Ingen advarsel om hullene. Det er en rett strekning. Hullene kommer rett før en sving.

    Posted anonymously at 09:04, ons. 31 oktober 2018

  • Still open, via questionnaire, 09:44, tor. 29 november 2018

  • Problemet fortsatt ikke fikset. Hullene er der og det er fortsatt ikke gruset. Veien mer ujevn nå når mange lastebiler med tungt lass kjøre hver dag. Nå er det vinter og når blir veien fikset.

    Posted anonymously at 09:44, tor. 29 november 2018

  • Still open, via questionnaire, 09:29, ons. 2 januar 2019

  • Fortsatt ikke gruset. Dårlig strøing

    Posted anonymously at 09:29, ons. 2 januar 2019

  • Still open, via questionnaire, 14:53, fre. 1 februar 2019

  • Grus mangler fortsatt og veien må skapes.

    Posted anonymously at 14:53, fre. 1 februar 2019

  • Still open, via questionnaire, 15:37, fre. 1 mars 2019

  • Veien er fortsatt ikke gruset. Veldig glatt gå på veien fordi den bare består av leire. Nå er det mildvær og veien tåler ikke tunge kjøretøyer. Selv om den brukes som en anleggsvei, så trenger den vedlikehold. Er det ingen som har noe ansvar for vedlikehold av veien. Hvor skal regning for skader for min og min kones blir sendes?

    Posted anonymously at 15:37, fre. 1 mars 2019

  • Still open, via questionnaire, 09:37, man. 8 april 2019

  • Mangler fortsatt grus.Midtpartiet på veien er opphøyd. Personbiler blir oppskapet under. Vei ikke skrapet. Hull i veien ikke utbedret. Siden veien er stengt for gjennomkjøring, så er minst 90% av kjøringen anleggstrafikk.

    Posted anonymously at 09:37, man. 8 april 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?