Tilbake til alle rapporter

Asfalten er et lappeteppe

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 22:16, tor. 18 oktober 2018

Sendt til Asker og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Veien mangler veiskuldre i svingene fordi ytterkantene har smuldret bort, veien har huller i asfalten overalt og er ikke blitt helasfaltert på 30 årminst. Veien fremstår som et lappeteppe, og det er stadig nye hull og dumper som oppstår. Store lastebiler hr kjørt på veien de siste årene pga oppussing og bygging av boliger og asfalten har blitt betydelig verre på grunn av denne trafikken. (Burde enveiskjørt vært et alternativ?) i tillegg er den bratteste svingen helt mørklagt fordi det mangler gatebelysning og det er uoversiktlig dersom det kommer fotgjengere idet man svinger inn på Vettrekollen fra krillåsveien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Still open, via questionnaire, 11:25, fre. 16 november 2018

  • Gata har ikke blitt asfaltert annet enn ved lapping, på 36 år! Det dukker stadig opp nye hull og den dekker smuldrer bort i kantene. På grunn av økt fornying i området kjører stadig vekk store lastebiler på veien som blir verre og verre. Nå er det på tide å gjøre noe.

    Publisert anonymt 11:25, fre. 16 november 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?