Back to all reports

Asfalten er et lappeteppe

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 22:16, tor. 18 oktober 2018

Sent to Asker and Statens vegvesen region øst 4 minutes later

Veien mangler veiskuldre i svingene fordi ytterkantene har smuldret bort, veien har huller i asfalten overalt og er ikke blitt helasfaltert på 30 årminst. Veien fremstår som et lappeteppe, og det er stadig nye hull og dumper som oppstår. Store lastebiler hr kjørt på veien de siste årene pga oppussing og bygging av boliger og asfalten har blitt betydelig verre på grunn av denne trafikken. (Burde enveiskjørt vært et alternativ?) i tillegg er den bratteste svingen helt mørklagt fordi det mangler gatebelysning og det er uoversiktlig dersom det kommer fotgjengere idet man svinger inn på Vettrekollen fra krillåsveien.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 11:25, fre. 16 november 2018

  • Gata har ikke blitt asfaltert annet enn ved lapping, på 36 år! Det dukker stadig opp nye hull og den dekker smuldrer bort i kantene. På grunn av økt fornying i området kjører stadig vekk store lastebiler på veien som blir verre og verre. Nå er det på tide å gjøre noe.

    Posted anonymously at 11:25, fre. 16 november 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?